Internetska prodavaonica mobilnih uređaja : završni rad - Kantura, Bruno (B. Kantura, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Internetska prodavaonica omogućuje svojim posjetiteljima tj. kupcima naručivanje proizvoda putem interneta. Prodavaonica je ostvarena kao web-aplikacija u programskom okviru Ruby on Rails. Korisnik prilikom posjeta prodavaonici ima pristup standardnim funkcionalnostima koje uglavnom dijele internetske prodavaonice (pregled proizvoda, košarica, kupovina, filtriranje, itd.). Prodavaonicom upravlja administrator koji ima pregled nad svim narudžbama, proizvodima, popustima i korisnicima. Njegov je posao mijenjati status narudžbi, brinuti za zadovoljstvo korisnika te voditi računa o uspješnosti poslovanja prodavaonice.