Baza podataka i web-aplikacija za oglasnik proizvoda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava : završni rad - Džaja, Josip (J. Džaja, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad temelji se na izradi baze podataka i web aplikacije za oglasnik proizvoda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Detaljno se opisuje proces nastanka praktičnog dijela rada. U opis se ubraja entitetsko-relacijski i relacijski model baze podataka, izrada baze podataka i opis izgleda sučelja te korištenja aplikacije. Baza podataka izrađena je pomoću MySQL-a. Web aplikacija je implementirana u PHP-u uz popratne tehnologije kao što su Javascript, jQuery. Samu aplikaciju mogu koristiti dvije vrste korisnika, kupci i obiteljska poljoprivredna gospodarstva. Drugima je omogućeno oglašavanje njihovih proizvoda, dok prvi mogu naručivati oglašene proizvode.