Sustav za upravljanje osobnim financijama : završni rad - Kalebota, Marija (M. Kalebota, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U okviru ovog završnog rada razvijen je sustav za upravljanje osobnim financijama. Cilj mu je omogućiti korisniku da unošenjem svojih prihoda i troškova, postavljanjem budžeta i proučavanjem statistika vezanih uz njih dobije bolji uvid u svoje potrošačke navike. Sustav je razvijen kao mrežna aplikacija pisana kombinacijom jezika HTML, CSS i C# uz korištenje Razor sintakse. Baza podataka sastavljena je korištenjem alata Microsoft SQL Server Management Studio. Aplikacija je razvijena koristeći arhitekturni obrazac model-pogled-upravljač (eng. model-view-controller, MVC). Model podataka korišten u aplikaciji izgeneriran je uz pomoć radnog okvira Entity Framework. Za dizajn izgleda korisničkog sučelja korišten je radni okvir Bootstrap.