Poslužiteljski dio knjižnice za razmjenu multimedijskih sadržaja : završni rad - Kaić, Luka (L. Kaić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu zadatak je bio implementirati poslužiteljski dio za aplikaciju Multimedia Library. Aplikacija je namjenjena ljudima koji žele med¯usobno razmjenjivati multimedijski sadržaj. Na poˇcetku rada opisane su tehnologije koje su korištene u radu te dani odred¯eni primjeri korištenja i arhitekture istih. U sljedec´em poglavlju je prikazan dio implementacije aplikacije i objašnjeni su pricnipi rada i razmjene podataka s klijentskim dijelom aplikacije.