Web-aplikacija za vođenje knjigovodstva : diplomski rad - Kačavenda, Dino (D. Kačavenda, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U okviru ovog završnog rada izradio sam web-aplikaciju za vođenje knjigovodstva. Prvo sam izradio ER model baze podataka iz kojeg sam izradio relacijski model na temelju kojeg je implementirana baza podataka. Nakon što sam implementirao bazu podataka izradio sam glavne funkcionalnosti web-aplikacije koristeći ASP.NET C#, HTML , JavaScript, LESS, Bootstrap i AJAX. Funkcionalnosti koje sam implementirao su: stvaranje proizvoda poslovnog entiteta, stvaranje ponude proizvoda, stvaranje narudžbe na temelju ponude proizvoda, automatsko generiranje računa te praćenje stanja zalihe proizvoda. Implementirano je također arhiviranje poslovnih dokumenata te prikaz izvještaja u kojima su analizirani podatci o poslovanju. U radu su detaljno opisani svi koraci vezani uz implementaciju.