Upravljanje sustavom s više svesmjernih mobilnih robota zasnovano na privatnim zonama : završni rad - Košćak, Luka (L. Košćak, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Za svesmjerne mobilne robote uspoređena su dva algoritma planiranja puta - A* i RRT. Usporedba je izvršena u ROS simulacijskom okruženju uz korištenje RVIZ alata za vizualizaciju. Za isplanirani put primijenjen je algoritam čistog slijeđenja kako bi u simulaciji robot pratio put. Nakon što su osnovni koncepti upravljanja izrađeni, dan je prijedlog prilagodbe koncepta privatnih zona svesmjernim mobilnim robotima.