Projektiranje i izvedba digitalnih sustava u CPLD i FPGA tehnologiji : završni rad - Jurišić, Matija (M. Jurišić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U radu je realizirano projektiranje i izvedba digitalnih sustava u CPLD i FPGA tehnologiji pomoću CoolRunner-II CPLD Starter Board-a koji sadrži CPLD sklop u TQ144 kućištu. Zadani primjeri su rješeni korištenjem alata ISE Design Suite u kojem je za opisivanje rada sklopa korišten VHDL jezik. Ispravnost napisanih rješenja je provjerena pomoću izlaznih svjetlećih segmenata na Coolrunner-II sklopu.