Android aplikacija za upravljanje rasporedom i rezultatima sportskih natjecanja : završni rad - Hrnjak, Leon (L. Hrnjak, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Organizacija sportskih turnira nije jednostavan zadatak. Aplikacija je napravljena s namjerom da pojednostavni taj zadatak za organizatore, pružajući im centralno mjesto na kojem mogu uređivati i pratiti raspored događanja i rezultate natjecanja, neovisno o mjestu na kojem se nalaze. Osim organizatora, aplikacija je namijenjena i samim natjecateljima te gledateljima omogućavajući im da u svakom trenutku mogu provjeriti trenutno stanje rezultata i događaja turnira.