Razvoj izvještajnog modula sustava elektroničkog učenja za potrebe studenata visokog učilišta : završni rad - Jurić, Luka (L. Jurić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Elektroničko učenje ili e-učenje je učenje putem elektroničkih uređaja s primjenom u obrazovanju. E-učenje postaje sve popularniji način učenja razvojem modernih tehnologija zbog svoje prilagodljivosti i lakoće korištenja. Svakom sustavu e-učenja potreban je kvalitetan izvještajni modul. Izvještaj je prikaz informacija korisniku kako bi korisnik vidio svoj učinak. Izvještaj bi trebao biti što jednostavniji za razumijevanje i sadržavati vizualne prikaze kako bi se olakšala njegova interpretacija. U razvoju izvještajnog modula sustava e-učenja bitno je napraviti dobru obradu skupa podataka kako bi se izvuklo što više korisnih informacija. Te podatke potrebno je prikazati na jednostavan i razumljiv način.