Vizualizacija vožnje električnog automobila zasnovana na eksperimentalnim podacima : završni rad - Jerešić, Neven (N. Jerešić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U okviru ovog završnog rada napravljen je prikaz putanje gibanja elektriˇcnog automobila korištenjem VTK paketa za vizualizaciju u programskom jeziku C#. Model automobila koji je ovdje korišten napravljen je u programskog paketu Blender. Pomo ´cu naredbi C# jezika te dodatnim naredbama iz VTK paketa model automobila se uspješno giba u simulaciji po eksperimentalnim podacima dobivenim iz vožnje. Simulacija se može gledati iz više kuteva te se po potrebi može i zaustaviti za prouˇcavanje važnijih trenutaka u vožnji.