Sustav za online učenje : završni rad - Jurič, Vice (V. Jurič, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Sustav za online učenje je web aplikacija koja nudi usluge podučavanja i provjere znanja u digitalnom obliku, bez potrebe za klasičnom interakcijom između predavača i polaznika tečaja. Tečajevi su podijeljeni u cjeline, a cjeline u teme. Materijali za učenje su datoteke koje se dodaju temama te se mogu preuzeti bila kada i bilo gdje. Kada polaznik tečaja odluči, može riješiti kviz i provjeriti u razinu svoga znanja vezanog za tečaj. Predavači su osobe ,ovlaštene od strane administratora sustava, koje kontroliraju koji se sadržaj nudi u tečajevima. Mogu uređivati dodavati ili brisati tečajeve i sve njegove sastavnice. Administrator sustava je osoba koja nadgleda ostale korisnike i brine se da sustav radi unutar normalnih granica.