Modeliranje troosne metode programskim sustavom Ansys HFSS : završni rad - Jurgec, Nikola (N. Jurgec, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Uz elektroničke sustave koji postaju sve složeniji elektromagnetska kompatibilnost (EMC) kabela postaje sve važnija. Oklapanje kabela je nužno da se spriječe elektromagnetske smetnje kabela koje bi mogle ometati elektroničke uređaje u okolini. Oklapanje također štiti kabel od elektromagnetske interferencije (EMI).