Algoritmi za koordinirani prijevoz tereta sa dva Pioneer robota : završni rad - Mandić, Luka (L. Mandić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Razvijen je algoritam koji koristi dva Pioneer robota s diferencijalnim pogonom za autonomni prijevoz tereta. Algoritam za koordinirani prijevoz tereta sa dva robota lako je moguće primijeniti u suvremenim samoupravnim skladištima uz male preinake i prilagodbu algoritma za druge tipove vozila. Algoritam koji upravlja robotima koristi A* kao algoritam traženja optimalnog puta, a algoritam čistog slijeđenja za slijeđenje pronađenog puta. Testiranje algoritma provedeno je u simulaciji i na fizičkim robotima.