Audio pretpojačalo s gramofonskim ulazom : završni rad - Jakovčev, Marin (M. Jakovčev, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Opis problematike sa kojom sam suočen pri projektiranju preptojačala. Tumačen je svaki aspekt projektiranja električnog uređaja s naglaskom na izbjegavanje tipičnih grešaka. Također je detaljno objašnjena funkcija i princip rada gramofona i njemu prilagođenog pretpojačala. Na kraju su napravljena i mjerenja te usporedba dobivenih rezultata s onim zadanima.