Zlonamjerni kod s udaljenom kontrolom uređaja na operacijskom sustavu Android : završni rad - Markušić, Luka (L. Markušić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Opisana je struktura aplikacija za operacijski sustav Android te proces analiziranja istih u svrhu umetanja malicioznog kôda korištenjem alata otvorenog kôda. Također je demonstriran postupak umetanja malicioznog kôda za udaljenu kontrolu uređaja bez korisnikovog znanja na već postojećoj aplikaciji.