Mehatronički mobilni sustav s ugradbenim računalnim sustavom myRIO : diplomski rad - Juranović, Matija (M. Juranović, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U sklopu diplomskog zadatka bilo je potrebno opisati i projektirati mehatronički mobilni sustav sa svesmjernim pogonom. Napraviti dizajn sustava uporabom odgovarajućih CAD alata. Proučiti, odabrati odgovarajuće komponente, senzore i aktuatore, kotače i motore neophodne za rad i upravljanje mehatroničkim sustavom pomoću ugradbenog sustava myRIO. Izraditi matematički model (pod)sustava u programskom okruženju Matlab. Omogućiti komunikaciju i funkcionalnost senzora i aktuatora korištenjem ugradbenog računalnog sustava myRIO te programiranja istog u programskom paketu LabVIEW. Implementirati sustav upravljanja i/ili estimacije stanja Kalmanovim filtorm (pod)sustava u programskom paketu LabVIEW, odnosno preko njega poboljšati mjeranja pozicije koja daju dupla integacija akcelerometra i žiroskop.