Projektiranje nadređenog uređaja u sustavu za upravljanje baterijskim paketom : diplomski rad - Ivković, Vedran (V. Ivković, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu projektiran je nadređeni uređaj u sustavu za upravljanje baterijskim paketom. Detaljno su objašnjeni zahtjevi i značajke sustava za upravljanje baterijskim paketom, zbog čega je takav sustav potreban za ugradnju u električna vozila i što je sve potrebno prilikom ugradnje jednog takvog sustava. Objašnjena je arhitektura baterijskog paketa za Opel Kadett C i FSBRT06e projekt. Isto tako, objašnjena je struktura i način korištenja nadređenog i podređenog BMS uređaja za oba dva projekta. Također, opisana je arhitektura nadređenog uređaja u BMS-u, gdje je objašnjena električna shema te nacrti za proizvodnju elektroničke tiskane pločice koji su izrađeni u programskom paketu Altium Designer.