Web-aplikacija za organizaciju aktivnosti glazbenog sastava : završni rad - Janjić, Ivan (I. Janjić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom završnom radu je opisana izgradnja web-aplikacije za organizaciju aktivnosti glazbenog sastava. Analizirane su potrebe jednog glazbenog sastava te su prema njima implementirane osnovne potrebe: pjesme, probe, nastupi. Osim toga je dana mogućnost da sustav koristi više glazbenih sastava. Za implementaciju rješenja korišten je programski jezik PHP, razvojno okruženje Laravel te je za bazu podataka korišten MySQL. Model baze podataka i web-aplikacija implementiraju osnovne funkcionalnosti koje su potrebne glazbenom sastavu, a web-aplikacija je za budućnost lako nadogradiva.