Detekcija visokih razina plinova pomoću senzora na platformi Arduino : završni rad - Janko, Sebastian (S. Janko, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Pokazan je način implementacije detekcije visokih razina plinova u zraku pomoću lako dostupnih senzora i platforme otvorenog koda i sklopovlja Arduino te dojavljivanje preko elektroničke pošte i kontrolu preko web sučelja. Također, provedena je usporedba između tri slična senzora.