Automatizacija modela peći s okretnim stolom upotrebom programirljivog logičkog kontrolera S7-1500 u programskom jeziku LAD : završni rad - Ivanković, Luka (L. Ivanković, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Zadatak ovog rada je upravljanje modelom peći razvijanjem algoritma za automatizirani rad te za ručni rad preko HMI sučelja koristeći TIA Portal V14 i PLC SIMATIC S7-1500. Automatski način rada vodi predmet u obradi sam od početka do kraja modela te nije potrebna ljudska suradnja, ručni način rada dopušta operateru kompletnu kontrolu nad modelom te korisnik može sam na persolizirani način obrađivati predmet.