Programsko rješenje za podršku poslovanja : diplomski rad - Jukić, Marko (M. Jukić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Tema diplomskog rada je programsko rješenje za podršku poslovanja u vinogradarstvu. U sklopu rada analizirana je potreba za takvim sustavom kao i mogućnost njegove implementacije. Detaljno su opisani do sad poznati sustavi sa svim svojim funkcijama te su analizirane prednosti i nedostatci koje te funkcije sadrže. Nadalje, predložen je jedan takav sustav sa svim funkcijama koje bi on po mom mišljenju trebao sadržavati. Funkcije su detaljno opisane sa svim prednostima koje bi pružale. Neke od tih funkcija su i implementirane u drugom dijelu zadatka. Također su ukratko opisani programski jezik Java kao i okruženje NetBeans u kojem su implementirane navedene funkcije i razvijen sustav.