Kartaška igra za platformu Android : završni rad - Jukić, Luka (L. Jukić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U radu je osmišljena igra kao hibrid otvorenog pokera i igara s kolekcionarskim kartama. Opisani su napravljeni razredi koji se koriste u igri te njihova povezanost s ostalim razredima. Objašnjeni su koncepti otvorenog pokera i igara s kolekcionarskim kartama, uloga Unitya i Blendera prilikom izrade rada. Prikazane su slike koje opisuju igru, spomenute su slične igre. Na kraju stiže zaključak o iskustvu izrade ove igre kao i mišljenje o Unity i potencijalnim poboljšanjima za budućnost.