Web sjedište za učenje rješavanja Rubikove kocke : završni rad - Ištuk, Ivan (I. Ištuk, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad prikazuje primjenu Django web frameworka u izradi web sjedišta za učenje rješavanja Rubikove kocke. Navedene su i opisane tehnologije korištene u izradi web sjedišta. Navedeni su koraci za instalaciju i pokretanje napravljenog web sjedišta. Prikazane su i objašnjene stranice za registraciju, prijavu, učenje rješavanja Rubikove kocke i stranica za pronalazak optimalnog rješenja Rubikove kocke veličine 2x2x2. Opisan je način izvedbe strukture web sjedišta, prikaza Rubikove kocke i prikaza niza poteza nad Rubikovom kockom. Također je opisan način rada rješavača Rubikove kocke veličine 2x2x2 i njegova implementacija u web sjedište.