Razvojni okvir za prikupljanje izvornog programskog koda studentskih radova, testiranje i detekciju plagijata : završni rad - Elek, Antonia (A. Elek, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Cilj završnog rada bio je izrada skupa sučelja i postupaka kojim bi se kreirao generički razvojni okvir za prikupljanje izvornog programskog koda studentskih radova s različitih izvora, testiranje programskog koda u proizvoljnom jeziku i detekciju plagijata. Kreirani razvojni okvir bilo je potrebno testirati je izradom web aplikacije i skripti koje demonstriraju njegovu funkcionalnost u vidu dohvata radova s Githuba, testiranja programskog koda u Javi ili C#-u, te detekcije plagijata pomoću proizvoljnog alata.