Programska podrška za osnovno knjigovodstvo neprofitne udruge : završni rad - Dončević, Juraj (J. Dončević, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog rada je napraviti aplikaciju za vođenje osnovnog knjigovodstva neprofitnih organizacija. Aplikaciju ovog oblika bi mogla koristiti svaka neprofitna organizacija pod zakonskom jurisdikcijom Republike Hrvatske. Aplikacija omogućuje pregled, uređivanje, unos i preuzimanje knjigovodstvenih podataka. Aplikacija je napravljena u razvojnoj okolini Visual Studio 2013, koristeći jezik C#, u radnom okviru ASP.NET MVC 5, uz .NET Framework 4.5. Baza podataka je stvorena postupcima značajke Code First Migrations.