Aplikacija fizičkog weba za muzejske izloške : završni rad - Hren, Tomislav (T. Hren, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U radu se opisuje koncept fizičkog weba i njegove primjene u stvarnom životu. Opisane su komponente koje čine fizički web. Svaka komponenta je objašnjena i potkrepljena primjerima. Istražena su i navedena postojeća rješenja fizičkog weba. Opisana je i implementacija aplikacije fizičkog weba za muzejske izloške. Za implementaciju aplikacije korištene su popularne web tehnologije poput HTML-a, CSS-a i AngularJS-a.