Mobilna aplikacija za upravljanje bespilotnom letjelicom : završni rad - Hranić, Josip (J. Hranić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad proučava izradu mobilne aplikacije za Android platformu. Aplikacije služi za upravljanje bespilotnom letjelicom tvrtke DJI imena Phantom 4. Na početku su opisane karakteristike letjelice te je opisan dio SDK za Android platformu koji nudi tvrtka DJI razvojnim programerima. Opisan je dio koji se koristi u napravljenoj aplikaciji. Nakon toga opisana je sama struktura mobilne aplikacije napravljene u razvojnoj okolini Android Studio. Objašnjeni su glavni elementi aplikacije te su priložene slike koda i slike aplikacije u primjeni. Na kraju je objašnjeno testiranje aplikacije.