Sklopovska analiza integriranog galvanski odvojenog upravljačkog sklopa za snažne tranzistore izvedenog u 0,18 mikrometarskoj visokonaponskoj tehnologiji CMOS : diplomski rad - Hormot, Filip (F. Hormot, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Prekapčanje tranzistora velikih snaga dovodi do stvaranja neželjenih elektromagnetskih smetnji. Galvanski izolirani upravljački krug je osmišljen i analiziran. Upravljački signal (PWM) moduliran je RF signalom i odašiljan na izlaz putem elektromagnetskog sprežnika koji galvanski odvaja izlaz od ulaza sklopa. Na izlazu sklopa RF signal je ispravljen te je rekonstruiran PWM signal. Sklopovska analiza upravljačkog sklopa je izvršena. Funkcionalnost sklopa, naponske i vremenske karakteristike su prikazane.