Razvoj mobilne aplikacije za potrebe sustava elektroničkog učenja : završni rad - Gruičić, Stribor Ladislav (S. Gruičić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Završni rad bavi se analizom elektroničkog i mobilnog učenja, Android platformom i realizacijom sustava za mobilno učenje u obliku kviza za uređaje s operacijskim sustavom Android. Opisan je koncept e-učenja sa svojim prednostima i manama te su prikazane postojeće popularne programske potpore za edukativne svrhe. Na kraju je demonstrirana sama aplikacija sa slučajevima korištenja i prikazana je baza podataka tog sustava.