Stacionarni baterijski podsustav kao dio DC mikromreže : diplomski rad - Grubišić, Frano (F. Grubišić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U radu je projekirana cjelokupna električna oprema te nosiva konstrukcija ormara sukladno normi 50272-2. Ormari imaju funkciju spremanja električne energije proizvedene u mikromreži te su opremljeni VRLA baterijama. Također projektirana je i ventilacija ormara.