Razmjena kriptografskog sadržaja s poslužiteljem za upravljanje ključevima : diplomski rad - Grubeša, Josip (J. Grubeša, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovoga rada bio je proučavanje MCPTT tehnologija te razmatranje njegove primjene u današnjem svijetu. Na temelju naučenih stvari te u sklopu jednog većeg projekta implementirane su neke komponente sustava za upravljanje ključevima koje su dio implementacije MCPTT-a preko LTE mreže. Tako je ostvarena je sigurna komunikacija između KMS-a i KMC-a korištenjem transportnog ključa, izgrađeno REST aplikacijsko programsko sučelje za upravljanje ključevima na KMS-u te naredbeno pomagalo kao vanjski alat za pristup operacijama na KMS-u. Na kraju je izvršeno testiranje koje dokazuje ispravnost navedenih funkcionalnosti.