Programska podrška za praćenje posloprimaca : završni rad - Grubeša, Josip (J. Grubeša, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Aplikacija omogućuje pohranu osoba i svih njegovim podataka, od osobnih podataka, naobrazbe i interesa pa sve do njegovih vještina, stranih jezika i radnog iskustva. Osim pohrane podataka moguće je pretraživanje baze podataka spremljenih osoba po različitim kriterijima i težinskim uvjetima selekcije uz izradu rang liste. Također korisnici mogu voditi evidenciju o osobama iz baze podataka na način da uređuju profil određene osobe i mijenjaju neke njegove podatke ili brišu pojedine ili sve podatke iz baze. Za izradu ove web aplikacije korišten je Spring Framework u Java programskom jeziku.