Web-aplikacija za upravljanje podacima o filmovima : završni rad - Hlobik, Marija (M. Hlobik, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U sklopu završnog rada izrađena je web aplikacija za upravljanje podacima o filmovima i serijama pomoću koje korisnici mogu unositi opise i predlagati filmove ili serije te ocjenjivati iste. Implementiran je model baze podataka koji obuhvaća podatke o korisnicima, njihovim unosima opisa i prijedlozima filmova ili serija. Web aplikacija je implementirana pomoću ASP.NET programskog okvira, a model baze podataka je izrađen pomoću PostgreSQL sustava za oblikovanje podataka.