Izrada web-stranice za iznajmljivača automobila : završni rad - Grgurina, Ivan (I. Grgurina, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj završni rad opisuje izradu web-stranice za iznajmljivača automobila primjenom tehnologija ASP.NET 5.0, MVC 6.0 i SQL Server 2016. Iznajmljivač automobila želi upravljati svim glavnim dijelovima vlastitog poslovnog subjekta, dok klijenti trebaju mogućnost pregledavanja dostupnih automobila, njihove rezervacije, ocjene vozila i ostavljanja komentara o iskustvima vožnje. Predstavljeno je cjelovito rješenje s bazom podataka koje se sastoji od administratorskog sučelja za iznajmljivača automobila i korisničkog sučelja za klijente. U završnom radu je naveden teorijski pregled, analiziran je model sustava te je opisan sustav i detalji njegove implementacije.