Mjerenje temperature ćelija baterijskog paketa pomoću temperaturnih senzora : završni rad - Gulan, Josip (J. Gulan, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu navedene su glavne vrste temperaturnih senzora. Objašnjeno je na kojem principu rade te koje su prednosti i mane istih. Opisani su odabrani termistor i baterijski nadzornik koji se trebaju ugraditi u automobil po naputku ovog rada. Prikazan je i opisan testirani programski kod koji obavlja funkcije mjerenja temperature na navedenim temperaturnim senzorima i provjere prekida između ADC-a i baterijskih ćelija pomoću funkcija napisanih za potrebe ovog rada.