Karakterizacija različitih zvučnih okoliša i njihov utjecaj na ljude : diplomski rad - Grđan, Ana (A. Grđan, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U ovom diplomskom radu korištene su zvučne snimke vode, pjeva ptica, prometa te razne muzičke snimke. One su reproducirane grupi ispitanika kojima su mjereni razni fiziološki parametri tipa varijabilnost srčanog ritma.