Programski modul za razvoj CRUD aplikacija temeljen na AngularJS radnom okviru : završni rad - Graberec, Gordan (G. Graberec, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Poglavlje 3 opisivanjem oblikovnih obrazaca promatrač i strategija pruža temelje za razumijevanje implementacije sa stajališta terminologije, uloga i međudjelovanja pojedinih komponenti koje ostvaruju implementaciju. Poglavlje 4 je opis temeljnih klijentskih i poslužiteljskih tehnologija rabljenih tijekom razvoja modula. Poglavlje 5 opisuje pojedine komponente uz pripadajuća sučelja te uz primjer ilustrira dinamiku odnosa i podatkovne strukture koje modeliraju stanje pojedine komponente. 6. poglavlje opisuje mehanizme rabljene za ostvarenje jedinstvene definicije validacije modela na klijentu i poslužitelju. 7. poglavlje je pregled sličnih radnih okvira za .NET, Java i Javascript tehnologije.