Web-aplikacija i dodatak za internetski preglednik za organizaciju multimedijalnih sadržaja : završni rad - Grgić, Josip (J. Grgić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U okviru ovog rada opisane su osnovne funkcionalnosti alata za organizaciju internetskih oznaka. Nabrojani su neki od najčešće korištenih alata za navedeni zadatak uz opis njihovih mogućnosti. U sklopu opisa razvoja višeslojne MVC web-aplikacije i dodatka za Google Chrome internetski preglednik prikazana je uporaba knjižnice Entity Framework Core, kao i nekih manjih knjižnica i alata (jQuery, Bootstrap). Opisani su funkcionalni zahtjevi za rješenje i detalji implementacije zanimljivijih detalja uz elaboraciju svih slučajeva korištenja aplikacije i dodatka. Naposljetku, osvrnulo se na neke mogućnosti proširenja i nadogradnje.