Web-aplikacija za organizaciju društvenih okupljanja : završni rad - Glad, Sebastian (S. Glad, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U okviru ovog rada opisana je jedna od mogućih implementacija web-aplikacije za organizaciju društvenih okupljanja. Navedene su neke osnovne funkcionalnosti koje bi web-aplikacija za društvena okupljanja trebala te opisane njihove implementacije. Aplikacija se zasniva na ASP.NET MVC arhitekturi, izgrađena je pomoću Visual Studio 2015 razvojnog okruženja i napisana u C# jeziku. Prikazana je upotreba Entity Frameworka, odnosno Entity Framework Code First pristupa, kao i nekih manjih knjižnica (jQuery) i servisa (Twilio). Opisani su korisnički i funkcionalni zahtjevi te pokušaj njihove implementacije. Na kraju je prikazan i dobiveni rezultat uz prikaz primjera korištenja web-aplikacije za organizaciju društvenih okupljanja.