Izrada dokumentacije za električno golf vozilo : završni rad - Gračaković, Matej (M. Gračaković, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Svrha ovog rada bila je uspješna priprema i ugradnja 10 litij-ionskih baterijskih paketa u električno golf vozilo. Opisano je funkcioniranje jednostavnog električnog vozila i njegovih osnovnih dijelova. Opisane su fizikalne karakteristike litij-ionskih baterija kao i način rukovanja. Prikazan je postupak izrade i ugradnje baterijskih paketa. Nadalje vozilo je pušteno u pogon, a sve promijene unutar vozila tijekom procesa revitalizacije dokumentirane su i nacrtane u priloženoj električnoj shemi.