Praćenje objekata u videosnimkama pomoću dubokih mreža : diplomski rad - Milošević, Denis (D. Milošević, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Rad analizira dvije metode dubokog učenja i jednu metodu s klasičnim pristupom za praćenje objekata u video zapisu, te moćan alat za održavanje modela izgleda. Metode dubokog učenja su duboka regresijska mreža i potpuno konvolucijska sijamska mreža, koja imaju svoje prednosti i ograničenja, ali nude jako dobar pristup rješavanju problema.