Mobilnost stvari u arhitekturi Interneta stvari : završni rad - Hanžek, Jurica (J. Hanžek, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad bavi se ispitivanjem izrađenog simulatora za jednostavne mreže koncipirane prema arhitekturi Interneta stvari. Izrađeni su ispitni slučajevi koji simuliraju komunikaciju pokretnog čvora u arhitekturi i ispituju mogućnosti takvog čvora u zadanoj mreži.