Redundantni upravljački sustav višemotornog pogona : diplomski rad - Gložinić, Luka (L. Gložinić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U radu je dan opis topologije redundantnog višemotornog sustava temeljene na programirljivim logičkim kontrolerima (PLC). Definirana je i izveden redundantni sustav upravljanja za laboratorijski model višemotornog pogona. Upravljanje višemotornim laboratorijskim modelom izvedeno je s PLC-om povezanim s pretvaračima napona i frekvencije preko industrijske komunikacijske mreže. Opisan je način izvođenja realiziranog aplikacijskog programa te struktura i tok parametara sustava.