Izvedba sustava za parkiranje automobila sa procesorom FRISC : završni rad - Gabrić, Domagoj (D. Gabrić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu detaljno je analiziran rad i način izvedbe procesora FRISC u Xilinx programabilnom sklopovlju. Opisan je način implementacije univerzalnog AXI sučelja na FRISC procesor. Prikazan je način spajanja dinamičke DDR memorije na FRISC korištenjem AXI sučelja i integriranog DDR kontrolera. Izvedeno je sučelje prema video kameri korištenjem AXI protokola za spremanje podataka i upravljačke signale. Video kamera povezana je s ekranom korištenjem VGA sučelja. Opisan je način povezivanja senzora udaljenosti na FRISC sustav AXI sučeljem.