Digitalno upravljiv izvor istosmjernog napona temeljen na digitalno-analognom pretvorniku : završni rad - Fumić, Domagoj (D. Fumić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad je stavio naglasak na digitalno-analogni pretvornik - opis njegovog rada i karakterizaciju statičkih i dinamičkih parametara. Komunikacija sklopa s računalom izvedena je preko PIC mikrokontrolera te grafičkog korisničkog sučelja. U radu je dan pregled svakog od dijelova sustava te su prikazani rezultati mjerenja digitalno-analognog pretvornika.