Hibridne tehnologije određivanja pozicije : diplomski rad - Feiss, Ivan (I. Feiss, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom praktičnom radu testiraju se razni sustavi za određivanje pozicije kako bi se vidjelo da li se takvi sustavi mogu koristiti u navigaciji i s kojom točnošću. Prema tome je u ovom radu provedeno niz testova kako bi se odredila točnost pojedinog sustava te kako bismo vidjeli njihove prednosti i mane i gdje je najbolja primjena pojedinog sustava. Testovi su provedeni na otvorenom području, u tunelima, podzemnim garažama i zgradi Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Nakon svakog pojedinog testa provedena je detaljna analiza te su prikazani pripadajući rezultati.