Floyd-Warshallov algoritam za traženje najkraćih puteva u grafu : završni rad - Marcelić, Maroje (M. Marcelić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Tema rada je traženje najkracih puteva u težinskom grafu. Potrebno je implementi- ´ rati i analizirati Floyd-Warshallov algoritam na razlicitim primjerima grafova. Korisnik ˇ pristupa aplikaciji kroz interaktivno sucelje koje treba ponuditi razne opcije generira- ˇ nja i unosa grafa.