Sustav za sigurnosni nadzor ostvaren pametnim telefonom : diplomski rad - Erceg, Matej (M. Erceg, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad daje pregled problema sigurnosti i sigurnosnog nadzora, te pokazuje primjer jednostavnog sustava za sigurnosni nadzor ostvarenog pomoću aplikacije za pametni telefon s Android operacijskim sustavom, i mrežne aplikacije za udaljeno upravljanje i pregled podataka.