Baza podataka i web-aplikacija za hotel : završni rad - Frković, Marija (M. Frković, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U sklopu ovog završnog rada, napravljene su baza podataka i web-aplikacija za hotel, čiji je proces oblikovanja detaljno opisan. Baza podataka je stvorena na temelju prethodno napravljenog ER i relacijskog modela podataka, putem sustava za upravljanje bazama podataka PostgreSQL, kako bi se u nju mogli pohranjivati podaci o hotelskim sobama, uslugama, rezervacijama, gostima i djelatnicima hotela. Web-aplikacija, napravljena pomoću .NET Core-a i korištenjem programskog jezika C#, omogućuje gostima hotela rezervaciju sobe i pregled informacija o sobama i uslugama, djelatnicima hotela pregled, unos, izmjenu i brisanje podataka o gostima, rezervacijama i računima, a administratoru pregled, unos, izmjenu i brisanje podataka o djelatnicima, sobama i uslugama.