Web-aplikacija za pregled, kontrolu i upravljanje SOAP porukama pohranjenim u bazi podataka : diplomski rad - Flaš, Antun (A. Flaš, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U sklopu ovog rada opisan je razvoj web aplikacije za upravljanje i pregled SOAP poruka. Teorijski dio rada sadrži pregled glavnih tehnologija koje su korištene pri izradi aplikacije. Opisani su radni okvir Spring, biblioteke Querydsl i jqGrid, alat za upravljanje projektom Apache Maven i TLS klijentska autentifikacija. Kroz sljedeće poglavlje dan je pregled modela sustava i modela baze podataka. Treće poglavlje sadrži opis implementacije sustava kroz osnovne komponente koje opisuju strukturu projekta, hijerarhiju korištenih repozitorija, način implementacije pretraživanja i manipulacije dokumentima te pregled organizacije klijentskog dijela aplikacije. Zadnje poglavlje sadrži opise najvažnijih funkcionalnosti sustava kroz objašnjenja njihove namjene i načina korištenja.